Schhh.... Just nu vilar nissarna.

Välkommen att lära känna de fyra Pausnissarna lite mer under tiden de sover.

Det är Pa, Pe, Pi och Py som har hand om Pausbutiken. Var och en av dem har egna helt unika förmågor som bidrar till butikens framgång. Tillsammans är de ett fenomenalt team och skapar skräddarsydda pauser, Pausogram®, som berör!

Pangiga Pa

Pangiga Pa är nissen som får saker att hända. Pa sätter fart, har driv och får mycket gjort. Pa provar och tar sig för saker oavsett vad det handlar om. Pangiga Pa mår som bäst när de som är runtomkring hänger på och följer med.

Petiga Pe

Petiga Pe är en detaljrik nisse. Pe är noggrann och ordningssam och vill att saker ska bli rätt. Pe sover på saken och tänker klart och bidrar med eftertanke. Petiga Pe trivs som allra bäst när de runtomkring tar saker på allvar.

Pyssliga Py

Pyssliga Py är en omtänksam nisse. Py pysslar och bryr sig om allt annat och alla andra mest hela tiden. Py grejar och fejar och donar och fixar för att visa omtanke. Pyssliga Py trivs som allra bäst när alla runtomkring mår bra.

Piffiga Pi

Piffiga Pi är nissen som gillar att synas. Pi har energi och hejar på alla som finns intill. Pi är fart och fläkt och trivs att vara den som gör det kul tillsammans. Piffiga Pi trivs som allra bäst när alla runtomkring skrattar och släpper loss.